Språk 
  • flagga
  • flagga
Valuta 
X

Användarnamn


Visa filter
Dölj filter
Visa alla filter Förminska filter

Köp Daisy luftvapenVälkommen till Wizeguy Actionshop – din butik för kvalitetsprodukter inom luftgevär och luftpistoler. Vi är stolta över att erbjuda ett sortiment från det ansedda varumärket "Daisy", som har varit en ledande aktör inom branschen i över 125 år.

Daisy är namnet som förknippas med luftgevär i hela USA. Fler amerikaner har tagit sina första skott med en Daisy BB-pistol än med något annat varumärke. Varumärket har genom åren lyckats behålla gamla styrelsehandlingar och dokument, vilket hjälper dem att förstå, värdesätta och bevara sin rika historia.

Historien om Daisy började på 1870-talet när uppfinnaren Clarence Hamilton flyttade till Plymouth, Michigan. Hamilton, en klockmakare, startade Plymouth Iron Windmill Company och producerade vane-less-vindkraftverk. Trots försök att överleva med vindkraftverksamheten, var det en luftgevärverksamhet som skulle sätta Daisy på kartan.

År 1888 presenterade Hamilton en helt metall luftgevär för styrelsen, och det blev kallat "Daisy" efter att general manager L.C. Hough utropat, "Boy, that’s a Daisy." Det sägs att styrelsen beslutade att erbjuda geväret som premiumprodukt till varje bonde som köpte ett vindkraftverk.

Fram till 1895 växte försäljningen och populariteten för luftgeväret, och Daisy Manufacturing Company föddes. Daisy avvecklade till och med tillverkningen av vindkraftverk för att fokusera helt på luftgevär.

Daisys historia inkluderar även förvärvet av Markham Air Rifle Company 1931 och senare King Manufacturing Company 1928. Sedan flytten till Rogers, Arkansas, 1958, har Daisy fortsatt dominera luftgevärskategorin med ikoniska modeller som Red Ryder och innovativa PowerLine-luftgevär och pistoler.

Upptäck Daisys historia genom att utforska vårt sortiment på Wizeguy Actionshop. Vi är stolta över att erbjuda dessa pålitliga och beprövade luftgevär och pistoler från ett varumärke vars arv sträcker sig över ett sekel. Tack för att du är en del av Daisys färgstarka historia – på Wizeguy Actionshop, där kvalitet och tradition möts.

Daisy

Daisy 105 Buck
999 kr
Köp
Info
Daisy Model 25
1395 kr
Köp
Info