Språk 
  • flagga
  • flagga
Valuta 
X

Användarnamn


Visa filter
Dölj filter
Visa alla filter Förminska filter

Airsoft

Airsoft är en populär sport som utövas av människor i alla åldrar och kön, och är ett utmärkt sätt att få lite motion samtidigt som man umgås med vänner.

Här hittar du allt inom Airsoft (också kallat softairgun): massor av airsoft pistoler, airsoft gevär och ett stort sortiment av tillbehör & airsoftkulor. Vi säljer produkter vi själva tror på och ofta testat själva när vi spelat vilket gör att vi erbjuder de bästa produkterna. Airsoft spelas med vapenreplikor som skjuter 6mm plastkulor som ofta kallas airsoft BB's. Det är också mycket populärt att använda airsoftvapen som träningsvapen då dom är lätta att hantera. Du kan handla direkt online eller i vår butik. Vi har ett stort utbud av allt du behöver inom airsoft till låga priser.

Spelen går ofta till så att man delar upp i lag och har olika uppdrag sen skjuter man på varandra och så länge man använder godkänd airsoft skyddsutrustning är det helt ofarligt. Hur fungerar lagen om airsoft i Sverige, det är ganska enkelt alla airsoftvapen räknas som vapen men med ett undantag så länge dom inte skjuter för hårt.

Det betyder att det är 18 års åldersgräns som gäller för köp av airsoftvapen.

KÖP AIRSOFT VAPEN & SOFTAIR GUNS

Wizeguy Airsoft & soft air gun butik


Airsoft är en populär taktisk sport som spelas med en lättare variant av luftvapen som skjuter 6mm plastkulor som kallas för airsoft guns eller soft air guns. Airsoftsverige har en stor och växande community av entusiaster som älskar att spela olika former av airsoftspel. Om du är ny till sporten och vill veta mer om airsoft vapen och utrustning, har du kommit till rätt ställe.

Airsoft guns finns i olika varianter och modeller, från pistoler till gevär och prickskyttevapen. De är utformade för att efterlikna riktiga vapen och är tillverkade av plast eller metall. Många airsoft guns är också utrustade med funktioner som full auto och utbytbara magasin för att ge en mer autentisk spelupplevelse.

I Sverige finns det ett stort antal airsoft butiker och airsoft shops som specialiserar sig på att sälja airsoft vapen och utrustning. Vår Wizeguy butik öppnande 2003 i Sverige och är bland annat en Softairgun butik, som erbjuder ett brett utbud av airsoft guns, airsoft kläder eller militärkläder och tillbehör för både nybörjare och avancerade spelare. De har också en online-shop där man kan köpa airsoft guns och andra tillbehör.

En populär airsoftbutik i airsoftsverige, som har ett stort utbud av airsoft guns och tillbehör från välkända tillverkare. Vi har också en online-shop där man kan köpa allt från airsoft pistoler till luftgevär och andra tillbehör. Wizeguy airsoftsverige är en pålitlig och känd butik för airsoftentusiaster i Sverige. Där kundservice alltid står i fokus. Så köp din airsoft gear hos oss. 

Om du vill börja spela airsoft, är det viktigt att ha rätt utrustning. Utöver airsoft guns behöver du också skyddsutrustning som ansiktsmasker, handskar och skyddsglasögon. Det är också viktigt att ha rätt kläder för att skydda dig mot träffar och skrubbsår. 

Sammanfattningsvis, airsoft är en spännande sport som har blivit alltmer populär i Sverige. Om du är intresserad av att spela airsoft eller köpa airsoft vapen och utrustning, finns det ett brett utbud av airsoft produkter i Sverige. Se till att ha rätt utrustning och skyddsutrustning innan du börjar spela, och ha kul med denna spännande sport!

Läs mer i vår Guide om airsoft