Språk 
  • flagga
  • flagga
Valuta 

Butik med Paintball, Airsoft / Softairgun, Outdoor, Taktisk utrustning, Luftvapen & Ficklampor

Vår butik i Uppsala är fylld med Paintball, Airsoft / Softairgun, Taktisk utrustning, Luftvapen och Ficklampor.
Vi har självklart ett stort urval av tillbehör som passar alla typer av markörer och vapen. Och letar du efter taktisk utrustning som camo kläder, ficklampa, kängor mm så har vi det mesta. Vi har även ett komplettsortiment för uniformerad personal i butiken. Butiken öppnade i början av 2000talet och har ett av Sveriges största sortiment till bra priser. 


Öppettider 

Måndag: 11-17(Tillfälligt stängt)
Tisdag: 11-17 (Tillfälligt stängt)
Onsdag: 11-17 (Tillfälligt stängt)
Torsdag: 11-17 (Tillfälligt stängt)
Fredag: 11-17 (Tillfälligt stängt)
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt


(OBS detta är normala öppettider för rödadagar, klämdagar mm se första sidan, google osv.)

 

Butiken stängd tillsvidare - endast öppet mot avtalad tid (Denna veckan endast order utlämning pga sjukdom)! Vi anpassar oss efter Folkhälsomyndighetens nya allmänna råd i Uppsala.

Det betyder att butiken är stängd för att förhindra smittspridning. Är det något viktigt som inte går att lösa via vår hemsida så kan ni ringa oss och avtala tid där ni kan komma in i butiken. Detta påverkar inte vår ehandel så ni kan fortsätta att beställa som vanligt och alla beställningar hanteras löpande.

Ni kan beställa på hemsidan och välja ”Hämtas på Wizeguy” som leveransmetod. Då kan ni hämta er beställning utanför vår butik samma dag (vardagar 11-17).

Ni kan ringa oss och avtala tid om ni behöver besöka butiken (vardagar 11-17). Då gäller att ni är helt friska och symtomfria, 1 till 2 personer (i samma sällskap).

Vi kommer att följa utvecklingen och göra eventuella justeringar så fort läget förändras.Covid-19
Just nu under Covid-19 uppdaterar vi våra öppettider frekvent på Google så att ni alltid vet när vi har öppet. Kolla gärna där samma dag innan ni besöker oss då vi kan behöva ta snabba beslut som kan ändra våra ordinarie öppettider.
Vi välkomnar ALLA till vår butik och vill verkligen att ni besöker oss. Just nu vill vi dock att alla respekterar punkterna under så att vi inte riskerar att bidra till smittspridning.

 -Alla som kommer till butiken ska vara helt friska
 -Vi ber er även att hålla ert besök så kort som möjligt
 -Ta inte på produkter ni inte ska köpa
 -Handsprit finns på plats i butiken och bör användas av alla våra besökande

Tryck här för att ta en snabb titt i butiken. (Sommaren 2014)Klicka här för att se en karta
Wizeguy
Söderforsgatan 33
75228 Uppsala

018-133701