Språk 
  • flagga
  • flagga
Valuta 

Våran butik i Uppsala

I våran butik i Uppsala hittar ni ett brett sortiment inom Paintball, Airsoft / Softairgun, Taktisk utrustning, Luftvapen och Ficklampor. Letar du efter taktisk utrustning som camokläder, pannlampor, kängor mm så hittar du det mesta hos oss. Vi har självklart ett stort urval av tillbehör som passar alla typer av markörer, airsofts och luftvapen. Sedan 2018 har vi även ett stort sortiment för uniformerad personal, såsom utrustning och kläder till ordningsvakter och väktare.

I butiken hittar du alla produkter som vi har i lager här i webshopen.


Öppettider 

Måndag: 11-17
Tisdag: 11-17 
Onsdag: 11-17 
Torsdag: 11-17 
Fredag: 11-17 
Lördag: Stängt
Söndag: Stängt


(OBS detta är normala öppettider för rödadagar, klämdagar mm se första sidan, google osv.)

Betalning i butiken

När du handlar hos oss i våran fysiska butik tar vi emot Mastercard, Visa och Swish.
Från och med den 1 januari 2021 hanterar vi inte längre kontanter.

Just nu är våran fysiska butik öppen enligt tiderna ovan. Med ett max antal på 3 kunder så kom helst ensam. Men ska du tex åka långt kan det vara bra att ringa innan. Då vi kan behöva stänga butiken med kortvarsel om rekommendationer ändras eller personalen är sjuk. 

Kom symtomfri

Vi som arbetar på Wizeguy är alltid helt symtomfri när vi är i butiken. Därför ber vi er att även ni skall vara detta.

Håll ditt besök kort

Förbered gärna ditt besök hos oss innan. Kolla på hemsidan vilka produkter du vill kolla på och skriv en lista så vet du vad vi ska plocka fram åt dig.

Max 3 besökande

Vi tar emot 3 besökande åt gången. Tänk därför på att försöka besöka oss ensamma.

Håll avstånd

Trots att vi begränsat antalet besökande i butiken krävs det att ni som besöker oss håller avstånd till varandra och oss som jobbar i butiken.

Använd hemsidan

Även fast butiken öppnar igen önskar vi att de som kan beställa via hemsidan skall fortsätta att göra det. Vi fortsätter att skicka och lämna ut ordrar precis som tidigare.

Vid ditt besök

Vänta utanför om det är 3 kunder i butiken. Om butiksdörren är låst, använd ringklockan vid dörren när ni kommer så öppnar vi dörren åt er. Är det redan 3 besökande i butiken kommer vi ut och meddelar detta och ni får vänta utanför tills vi har möjlighet att ta emot er.

Tryck här för att ta en snabb titt i butiken. (Sommaren 2014)Klicka här för att se en karta
Wizeguy
Söderforsgatan 33
75228 Uppsala

018-133701