Språk 
  • flagga
  • flagga
Valuta 
X

Användarnamn


Visa filter
Dölj filter
Visa alla filter Förminska filter

Välkommen till Wizeguy Actionshop - din onlinebutik med ett brett utbud av luftvapen till billiga priser! Hos oss hittar du allt från kraftfulla luftgevär och luftpistoler till tillbehör som ammunition, kompressor och mycket mer. Vi har ett stort utbud av välkända märken, inklusive Hatsan luftvapen som är kända för sin höga kvalitet och prestanda.

Vi på Wizeguy Actionshop har expertis och kunskap om de svenska licensreglerna för luftvapen, vilket innebär att vi endast säljer licensfria luftvapen. Vårt sortiment inkluderar både klassiska luftgevär och avancerade PCP luftgevär som ger dig en realistisk och autentisk träningserfarenhet. Vi har även ett stort utbud av luftpistoler som är lika verklighetstrogna som deras riktiga versioner. Där luftvapen revolver är en av dom klassiska modellerna. 


OBS det är 18 års åldersgräns på alla luftvapen.

Köp luftvapen

Förutom vapen och ammunition erbjuder vi också ett brett utbud av tillbehör såsom pistolhölster och vapenväskor för att skydda ditt vapen när det inte används. Vi har också bästa luftvapen ammunition för att säkerställa att du har den bästa möjliga träningserfarenheten. Du kan enkelt köpa allt du behöver online eller besöka vår butik för att se produkterna på plats.

Så oavsett om du är en professionell skytt eller nybörjare, är Wizeguy Actionshop det bästa valet för alla dina luftvapenbehov. Beställ idag och upplev den högsta kvaliteten och prestandan på dina luftvapen.

Läs mer i vår Guide om luftvapen.