Språk 
  • flagga
  • flagga
Valuta 
X

Användarnamn


Visa filter
Dölj filter
Visa alla filter Förminska filter

Airsoft

Airsoft är en populär sport som utövas av människor i alla åldrar och kön, och är ett utmärkt sätt att få lite motion samtidigt som man umgås med vänner.

Här hittar du allt inom Airsoft (också kallat softairgun): massor av pistoler, gevär och ett stort sortiment av tillbehör & kulor. Vi säljer produkter vi själva tror på och ofta testat själva när vi spelat vilket gör att vi erbjuder de bästa produkterna. Airsoft spelas med vapenreplikor som skjuter 6mm plastkulor som ofta kallas BB's. Det är också mycket populärt att använda airsoftvapen som träningsvapen då dom är lätta att hantera. Du kan handla direkt online eller i vår butik. Vi har ett stort utbud av allt du behöver inom airsoft till låga priser.

Spelen går ofta till så att man delar upp i lag och har olika uppdrag sen skjuter man på varandra och så länge man använder godkänd skyddsutrustning är det helt ofarligt. Hur fungerar lagen om airsoft i Sverige, det är ganska enkelt alla airsoftvapen räknas som vapen men med ett undantag så länge dom inte skjuter för hårt.

Det betyder att det är 18 års åldersgräns som gäller för köp av airsoftvapen.

KÖP AIRSOFT VAPEN & SOFTAIR GUNS