Språk 
  • flagga
  • flagga
Valuta 
X

Användarnamn


Hur funkar en fjäderdriven soft air gun / airsoft pistolFör att använda din fjäderdrivna soft air gun pistol eller airsoft pistol. Behövs inte mycket då det i grunden är en enkel och stabil konstruktion. Du spänner en fjäder genom att göra en mantelrörelse. Det laddar in kulan i pipan och när du trycker av. Så skjuts kulan iväg. Sen upprepar du bara mantelrörelsen för att skjuta igen. 


Vad behöver jag för att skjuta med min fjäderdrivna pistol

Pistolen kommer redo att användas och behöver inget drivmedel. Så du bara laddar och skjuter. Lite tillbehör som behövs om det är din första pistol. 

För att komma igång behöver du ett par skyddsglasögon. Tänk även på att kulorna kan studsa om du skjuter prick. Sen behöver du såklart ammunition och alla airsoft pistoler använder 6mm BB´s. För att göra upplevelsen roligare rekommenderar vi att du även köper en rolig måltavla och kanske ett hölster.  

Viktigt om airsoft fjäderpistoler 

En fjäderdriven airsoft pistol kräver iprincip inget underhåll. Konstruktionen är väldigt enkel och pistolerna ofta billiga. Du får därför väldigt mycket för pengarna då du själv blir “drivmedlet”. Vanligaste felet på en fjäderpistol är att man laddat flera gånger. Då fylls pipan upp med kulor och pistolen kan inte skjuta. 

Har du problem med din pistol så kan du kontakta vår airsoft kundtjänst . Så hjälper vi dig. 

Tillbehör till fjäderpistoler