Språk 
  • flagga
  • flagga
Valuta 
X

Användarnamn


Välkommen till Wizeguy Actionshop´s kundtjänst! 


Vår kundtjänst är experter på vårt sortiment som innehåller airsoft, paintball, luftvapen, militärkläder, kängor, leksaksvapen och mycket annat taktisk utrustning


Vi hjälper dig gärna med tips eller problem. 


Problem med en produkt? 

Har du problem med en produkt du köpt av oss? Oroa dig inte! Vi finns här för att hjälpa dig. Kontakta oss så fort som möjligt via mail eller telefon. Så kommer du få hjälp av vår kundtjänst. Kan vi inte hjälpa dig via mail eller telefon hjälper vi dig med fraktdokument eller direkt i vår butik. 

Kom ihåg att ha ditt order nr tillgängligt för snabbare hantering när du kontaktar oss. 


Har du precis fått en produkt och den inte fungerar så kan du bara följa instruktionerna på garantidokumentet och skicka den till oss. Så tittar vi på den så fort den kommer till oss. 


Alla reklamationer och garantiärenden prioriteras i vår hantering. Så att det ska gå så fort som möjligt. Så ha lite tålamod och ge oss chansen att undersöka produkten. Så att vi kan hjälpa till på bästa sätt. Vårt fokus är alltid att du som kund ska få bästa möjliga lösning. 


Behöver du hjälp att hitta rätt produkt?

Vill du köpa en produkt med tillbehör och vet inte vad som passar? Inga problem! Vi hjälper dig gärna att hitta rätt produkter. Så maila eller ring vår kundtjänst med dina frågor. Så försöker vi svara så snabbt som möjligt. Om du har specifika frågor kan det vara bra att skriva med artikel nr eller länk i mailet för snabbare hantering. 


Andra funderingar 

Har du andra funderingar hur tex airsoft eller paintball fungerar. Vilken luftpistol eller airsoft pistol som passar dig?

Så är du också välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig. Så att du i lugn och ro kan göra rätt val innan du köper något. 


Problem med en betalning?

Har du problem med en betalning eller hittar inte underlag? Så kan vår ekonomiavdelning hjälpa dig att hitta rätt. Alla våra betalningar på hemsidan går via Klarna. Så oavsett om du betalar med Kort, Swish eller faktura så kan du logga in på Klarna för att se dina betalningar. Är det ett problem med själva betalningen. Så kontaktar du Klarna direkt. Så hjälper dom dig att få ordning på det.