Språk 
  • flagga
  • flagga
Valuta 
X

Användarnamn


Visa filter
Dölj filter
Endast Fynd
Kaliber
4.5mm Diabolo 4.5mm Rundkulor 5.5mm Diabolo
Drivmedel
co2 fjäder gasfjäder pcp pumpmekanism
Tillverkare
Artemis ASG BAIKAL Beretta Bersa Black Ops Borner Browning Ceska Zbrojovka (CZ), Czech Re Colt Colt Crosman Dan Wesson Firearms, USA Glock Hatsan H&K KWC Legends Sig Sauer Smith & Wesson Inc Snow Peak Steyr Arms, Austria STI International, USA Swiss Arms Umarex Walther
Material
Full Metall Metall / Polymer Metall / Trä Plast Polymer
Pris
Blowback
Ja Nej
Utgångshastighet
Visa alla filter Förminska filter

Köp luftpistolUpptäck det största urvalet av högpresterande luftpistoler hos oss! Oavsett om du söker efter en billig luftpistol eller en häftig luftpistol med magasin, har vi vad du behöver för att ta din skytteupplevelse till nästa nivå. Vi är engagerade i att erbjuda de häftigaste, bästa och mest prisvärda luftpistolerna på marknaden.

Vi erbjuder ett brett utbud av luftpistoler med olika drivmedel, inklusive Co2 vapen som är perfekta för dig som gillar luftvapen som ser ut som krutversionen. Många av våra Co2 luftpistoler har också blowback, vilket ger en autentisk upplevelse där manteln rör sig fram och tillbaka precis som på den riktiga versionen. Du kan även hitta fler kolsyrepistoler här


OBS det är 18års åldersgräns på alla luftpistoler. Alla beställningar som görs och inte uppfyller detta krav tas automatiskt bort.

Vi rekomenderar

UX DX17 4.5mm Diabolo/BB
375 kr
Köp
Info
-14%
Glock 17 Gen 4 4.5mm BB
2495 kr 2899 kr
Köp
Info

Köp luftpistoler

Mer inormation om luftpistol

Köp luftpistol i vår butik

Vi har luftpistoler i kaliber 4,5 mm och i 5,5 mm. Våra experter hjälper dig gärna att välja den perfekta modellen för dina behov. Med hastigheter på upp till 170 m/s har våra luftpistoler en imponerande kraft och precision. PCP luftpistoler kan även skjuta ännu hårdare. 

Besök vår butik idag och utforska vårt breda utbud av luftpistoler från de mest kända varumärkena. Vårt mål är att tillhandahålla högkvalitativa produkter och en utmärkt kundservice. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta den bästa luftpistolen för dina behov!

Det finns många populära luftpistoler. Några av våra favoriter är helt klart Glock luftpistoler eller M1911 luftpistol och helt enkelt en klassisk kolsyrepistol, som även finns i många utföranden. Vill du ha en mycket kraftig luftpistol bör du leta efter något med över 5 joule i anslagsenergi. Sig Sauer luftpistol är också väldigt populära just nu.

Luftpistol revolver är också väldigt häftiga och populära. Luftpistol metall är vanligast med det finns även modeller helt i plast. PCP luftpistol används ofta av tävlingsskyttar. Luftpistol fjäder är den vanligaste att börja med. Alla pistoler bör förvaras och transporteras i en pistolväska och när du skjuter är ett pistol hölster smidigt. 

Information om våra luftpistolerFråga oss gärna om du vill veta mer om luftpistoler eller
luftvapen. Eller läs i vår guide om luftvapen där du hittar information om hur olika luftpistoler fungerar och åldersgräns. Luftpistol glock med glock 17 luftpistol i spetsen är en riktigt populär luftpistol co2 blowback. Det betyder att den är en kolsyredriven luftpistol och att manteln rör sig fram och tillbaka.

Du kan köpa kolsyrepatron luftpistol eller luftpistol skott som passar din luftpistol co2 eller
luftpistol fjäder. Vanligast är kolsyrepatron luftpistol 12g som ofta säljs i 10 eller 25 pack. Några andra populära modeller är sig sauer p226 luftpistol som även finns som kopia och då heter xxl luftpistol.

Andra populära luftpistoler är Hatsan luftpistol eller Umarex pistoler. Läs även vårt luftpistol bäst i test för tips. Glöm inte heller en måltavla till luftpistol för att skyttet ska bli roligare. Alla våra luftpistoler skjuter max 10j vilket betyder att dom är helt licensfria i Sverige.