Språk 
  • flagga
  • flagga
Valuta 
X

Användarnamn


Vanliga Frågor hos Wizeguy Actionshop.


Här hittar du svar på dem vanligaste frågorna om din order och om du har problem med någon produkt. Missa inte våran guide om Airsoft som du hittar här.

Jag har inte fått någon orderbekräftelse på min order som jag gjort hos er.

Orderbeskräftelsen kan ibland hamna i skräpposten på din mejl. Eller så beror detta oftast på att du som kund skrivit fel i epostadressen, vill du dubbelkolla så ringer du oss på 018-133701 eller mailar info@wizeguy.se

Jag har inte fått något mail med kollinummer på min order.

Det kan dröja olika länge innan kolliinformationen blir inscannade hos fraktbolaget och därför kan det ta olika länge innan du får informationen. Men normalt kommer mailet med sändningsnr på eftermiddagen efter att du beställt. 


Hur lång garanti har ni på produkterna.

Vi följer svensk distansköplag och har 2 års fabrikationsgaranti på produkterna. Detta innebär att garantin täcker fabrikationsfel och inte slitage eller andra fel som uppstår av användande av produkt. Behöver du hjälp eller har frågor kontaktar du vår kundtjänst så hjälper vi dig. 


Vanliga frågor om produkter.

Mitt elektriska airsoftgevär fungerar inte.

För mer information om elektiska airsoftgevär klicka här.

OBS! DENNA FAQ ÄR FORTFARANDE UNDER UTVECKLING.

Min gas/Co2 pistol fungerar inte.

För mer information om Gas/Co2 Pistoler klicka här.


Min mekaniska paintballmarkör fungerar inte.

För mer information om Paintballmarkörer klicka här.


Min elektroniska paintballmarkör fungerar inte.

För mer information om Paintballmarkörer klicka här.


Min lampa fungerar inte.

För mer information om Lampor klicka här.


Mitt luftsystem läcker.

Ett luftsystem består av två komponenter först har vi lufttanken som är tryckbehållaren. På lufttanken sitter en preset regulator som reglerar ner trycket från lufttanken som har ett tryck på 3000-4500 PSI (200-300bar) till ca 850 PSI.

I preset regulatorn sitter det gummipackningar dessa packningar slits med tiden och det börjar då läcka. Den packning som slits mest är den som sitter i fillnipplen om det läcker ut ur fillnpipplen är det den som behöver bytas. Den packningen hittar du här.

Mer information om våra produkter


Här hittar ni mer nyttig information om våra produkter. Allt ifrån hur dom fungerar till vad dom kan användas till. Så har du funderingar om texairsoft eller paintball, så hittar du information här. Hittar du inte svaret här kan du självklart kontakta vår kundtjänst  så hjälper vi dig.

Klicka på bilden under med ämnet du vill veta mer om