Språk 
 • flagga
 • flagga
Valuta 
X

Användarnamn


Hur funkar Magnum kängor dragkedja

Magnum kängor återförsäljare 


Vi är återförsäljare av Magnum kängor i Sverige. Det finns flera modeller för olika användningsområden. Här kommer vi ge lite tips om hur man bäst använder Magnum kängor med dragkedja. Magnum är ett av världens mest kända märken på kängor inom uniformsyrken som Polis, Ordningsvakt, Militär,  Ambulanspersonal osv. Vilket gör att skorna är utvecklade för dig som använder dom ofta och länge. Ofta sitter dom väldigt skönt från första stund och är lätta att röra sig i. Så läs vidare om kängor med dragkedja här. Fördelar med dragkedja

 • Enklare och snabbare att få i foten
 • Enklare och snabbare att ta av sig 

Nackdelar med dragkedja

 • Kan gå sönder (Speciellt om man gör fel, läs mer under)
 • Inte alltid vattentäta hela vägen upp

Köp Magnum kängor med dragkedja

Hur använder man dragkedjan rätt 


För att dragkedjan inte ska gå sönder i onödan är det viktigt att man hanterar den rätt. Då kommer den att hålla väldigt länge.


Ta på kängor med dragkedja  

 1. Se till att kängorna är helt uppsnörade (så att det inte spänner någonstans)
 2. Då kan du öppna dragkedjan
 3. Sätt i foten och se till att snörningen fortfarande är lös
 4. Stäng dragkedjan 
 5. Dra åt snörningen och knyt
 6. Klart 

Ta av kängor med dragkedja

 1. Lossa snörningen ordentligt och se till att det inte spänner åt
 2. Öppna dragkedjan 
 3. Ta ut foten

Vattentäta kängor med dragkedja  

Självklart finns det vattentäta kängor med dragkedja. Ofta är dom vattentäta hela vägen upp men inte alltid. Du kan enkelt se det när du tittar på kängorna. Innanför dragkedjan sitter ett membran som viks ihop när du stänger dragkedjan. Vilket gör att det inte finns någon springa runt skaftet på kängan.  


Vem använder Magnum kängor med dragkedja

Magnum kängorna är kända i hela världen och används av både Polis och Militär i olika länder. Men i Sverige är dom helt klart populärast på den privata marknaden då både polisen och militären gör offentliga upphandlingar. Några av Magnum kängorna finns dock med i Polisens upphandling. Hos oss på Wizeguy är det dock mest Ordningsvakter som använder dessa till sin ordningsvakts uniform. Eftersom Magnum är väldigt prisvärda har vi även många airsoft spelare och paintball spelare som använder dessa kängor som en del av sina militärkläder


Varför Magnum kängor

Vi på Wizeguy har sålt Magnum kängor i flera år. Så vi har goda erfarenheter av märket. Dom håller mycket hög kvalité till det priset. Vilket gör att dom passar lika bra för privatpersoner som yrkespersoner. Magnum är också en av dom skönaste lättvikts kängorna man kan köpa och använda direkt. Dom känns mer eller mindre som ett par gympa skor. Men med alla fördelar av att det är kängor. 


Vart köper jag Magnum kängor med dragkedja

Självklart kan du köpa dina Magnum kängor i vår butik eller direkt online. Vi har kostnadsfria storleksbyten och snabb leverans. Så oavsett om du kommer förbi oss eller beställer på nätet. Så ser vi till att du får rätt kängor så fort som möjligt.