Språk 
  • flagga
  • flagga
Valuta 
X

Användarnamn


Visa filter
Dölj filter
Endast Fynd
Modell
Höga Kängor Låga Kängor Skor Skovård Sulor
Egenskaper
Gore-Tex® Halkskydd Lättvikt Scannersäkra SideZip Trampskydd Tåskydd Vattenavvisande Vattentäta Ventilerade Ventilerande
Säsong
Sommar Vinter Året Runt
Färg
brun grå olive orange svart tan
Märke
Avignon Crispi Haix kängor LOWA Magnum kängor Mil-Tec
Storlek
Pris
Visa alla filter Förminska filter
Upptäck Wizeguy Actionshop - din ultimata butik för kängor. Vi har ett stort utbud av kängor för alla ändamål, från jaktkängor till ov kängor och allt däremellan. Oavsett om du är en yrkesmilitär eller en entusiastisk airsoft eller paintball spelare, har vi de perfekta militärkängorna för dig.


Vi rekomenderar

-58%
Magnum Lynx 8.0 Läder Svart
499 kr 1199 kr
Magnum Ultima 8.0 WP S/Z
Magnum kängor
1195 kr

Köp Kängor Militärkänga & jaktkängor

-9%
Crispi Ranger GTX
3995 kr 4399 kr
-21%
Crispi S.W.A.T. EVO GTX
2599 kr 3299 kr
-10%
Crispi Titan Brown GTX
3795 kr 4199 kr
-10%
Crispi Titan Svart GTX
3795 kr 4199 kr

Vårt sortiment inkluderar premiumkängor från välkända märken som Crispi kängor, Lowa kängor, Magnum kängor och många fler. Våra militärkängor och arme kängor är slitstarka och pålitliga, medan våra läderkängor ger en klassisk och tidlös look. För lättviktskängor som samtidigt är vattentäta är våra kängor för ordningsvakt ett självklart val.

Vi förstår vikten av att ha torra fötter efter en lång dag i fält, därför är våra kängor utrustade med Gore-Tex foder som ger både vattentäthet och god ventilation. För de som söker efter jaktkängor av högsta kvalitet, är Crispi kängor det perfekta valet.

Oavsett vilken typ av kängor du söker, kan du lita på Wizeguy Actionshop för att ha de bästa alternativen till konkurrenskraftiga priser. Beställ idag och ta steget mot en bekväm och säker utomhusupplevelse.