Språk 
  • flagga
  • flagga
Valuta 
X

Användarnamn


Visa filter
Dölj filter
Tillverkare
Lumonite Nitecore Silva
Kompletta paket
USB
Batterityp
AAA Inbyggt
Ljusstyrka
Pris
Visa alla filter Förminska filter

Vår butiks sortiment av Pannlampor – Hitta Den Bästa Pannlampan För Dig

En pannlampa är en oumbärlig följeslagare i en mängd olika situationer, oavsett om du är en äventyrare, ordningsmakt, väktare, löpare, jägare eller bara behöver extra ljus när mörkret faller. Vi erbjuder ett brett utbud av pannlampor som täcker allt från de mest grundläggande till de mest avancerade behoven.

Pannlampa - En pannlampa är en handsfree ljuskälla som fästs på huvudet och ger dig möjlighet att utforska mörka platser eller utföra aktiviteter som kräver båda händerna. Vår mångsidiga samling innehåller pannlampor av hög kvalitet som passar för en mängd olika ändamål.

Ficklampa - Ibland kallas pannlampor även för ficklampor, och våra modeller är kompakta och lätta att använda. De passar perfekt i din ficka och ger dig snabb tillgång till ljus när du behöver det som mest.

Pannlampa Bäst i Test - Vi förstår vikten av att välja den bästa pannlampan för ditt behov. Därför erbjuder vi ett urval av pannlampor som har blivit utvalda som bäst i test av experter och användare. Du kan vara säker på att du får en högpresterande produkt.

Silva Pannlampa - Om du söker efter hög kvalitet och pålitlighet är vårt sortiment av Silva pannlampor perfekt för dig. Silva är ett pålitligt varumärke med lång erfarenhet av att tillverka utomhusutrustning.

Lumonite Pannlampa - För den som vill ha det allra senaste inom belysningstekniken är Lumonite pannlampor ett utmärkt val. De är kända för sin överlägsna ljusstyrka och hållbarhet.

Oavsett ditt behov eller din aktivitet har vi den perfekta pannlampan för dig. Utforska vårt breda utbud och investera i högkvalitativ belysning för dina äventyr.

Vi rekomenderar

Lumonite Pixel 250lm
699 kr
Köp
Info

Köp LED Pannlampor

Pannlampa Laddningsbar - Slipp oroa dig för att byta batterier. Våra laddningsbara pannlampor är enkla att ladda och ger dig en pålitlig strömkälla när du behöver den som mest.

Pannlampa LED - LED-teknologi ger starkt, klart och energieffektivt ljus. Våra pannlampor med LED-teknologi ger dig en pålitlig belysning i alla situationer.

Pannlampa Barn - Även barn kan ha nytta av pannlampor, vare sig det är för camping, utforskning eller bara för att läsa i sängen på natten. Vårt urval av barnvänliga pannlampor kommer att göra deras äventyr ännu roligare.

Stark Pannlampa - Om du behöver en pannlampa med exceptionell ljusstyrka, har vi modeller som är särskilt utformade för att leverera starkt ljus för krävande aktiviteter som jakt och ridning.

Bra Pannlampa - Vi strävar alltid efter att erbjuda våra kunder de bästa pannlamporna på marknaden. Med vårt noggrant utvalda sortiment kan du vara säker på att du får en bra pannlampa.

Pannlampa Jakt - För jägare är en pannlampa en oumbärlig utrustningsdetalj för att följa djurspår eller hantera utrustning i skymningen och gryningen.

Pannlampa Ridning - Ridning i skogen eller på landsbygden kan vara utmanande när ljuset är knapphändigt. Våra pannlampor för ridning är utformade med hästens och ryttarens säkerhet i åtanke.

Nitecore Pannlampa - Nitecore är ett välkänt varumärke som är synonymt med innovation och kvalitet. Vårt sortiment av Nitecore pannlampor erbjuder högpresterande och pålitlig belysning för dina äventyr.