Språk 
  • flagga
  • flagga
Valuta 
X

Användarnamn


Visa filter
Dölj filter
Drivmedel
co2 fjäder gasfjäder pcp pumpmekanism
Endast Fynd
DEMO
Kaliber
4.5mm Diabolo 4.5mm Rundkulor 5.5mm Diabolo
Tillverkare
Artemis ASG BAIKAL Barra Arms Black Ops Borner Colt Crosman Cybergun Daisy FN Hestral FX Airguns Hämmerli Hatsan H&K Kalashnikov Legends Perfecta Retay Ruger Sig Sauer Snow Peak Swiss Arms Umarex Walther
Pris
Anslagsenergi
Visa alla filter Förminska filter
Köp luftvapen och luftgevär online eller i butik. Letar du efter ett luftgevär med fjäder brytpipa eller luftgevär med kikarsikte? Kanske är du intresserad av ett kraftigt PCP luftgevär för maximal prestanda? Oavsett vad du söker har vi på Wizeguy ett brett utbud av luftgevär och kraftiga luftgevär som är licensfria och redo att användas. 

Vårt utbud inkluderar Hatsan luftgevär, som är kända för sin enastående kraft och precision. Vi erbjuder också luftgevär i kaliber 5,5 mm, perfekt för jakt och fritidsaktiviteter. Och med våra licensfria luftgevär är det enkelt att köpa och använda dem utan någon krånglig registrering.

OBS det är 18års åldersgräns på alla luftgevär. Alla beställningar som görs och inte uppfyller detta krav tas automatiskt bort.

Vi rekomenderar

-18%
Luftgevärs Paket Perfecta Mod. 32 4,5mm
1599 kr 1949 kr
Köp
Info
-29%
FN M4A1 RIS Luftgevär 4,5mm BB´s
2499 kr 3499 kr
Köp
Info

Köp luftgevär

Daisy 105 Buck
999 kr
Köp
Info
Daisy Model 25
1395 kr
Köp
Info

Köp luftgevär i Sverige


Så om du vill köpa ett luftgevär som är både kraftfullt och pålitligt, kolla in vårt utbud idag. Vi har luftgevär med fjäder brytpipa, kikarsikten, PCP luftgevär och mycket mer. Utforska vårt sortiment och hitta det perfekta luftgeväret för dina behov.


Här kan du köpa luftgevär vi hjälper dig gärna att hitta rätt luftgevör och luftvapen. Så oavsett om du ska köpa ett luftgevär till ett barn eller till sommarstugan, luftgevär barn är viktigt att målsman köper och är med när man skjuter. Det är 18års åldersgräns på alla luftgevär. Så är det viktigt att det blir rätt gevär och att du inte får ett luftgevär som kräver licens om du inte ska ha det, luftgevär licens söks på samma sätt som jakt vapen. Alla våra luftgevär är utan licens alltså helt licensfria. Så om du vill ha ett helautomatiskt luftgevär eller ett billigt luftgevär så kan du köpa det här. Vi har även luftgevär paket med olika modeller som tex hatsan luftgevär paket. Luftgevär som drivs med kolsyra är ofta också luftgevär med magasin. Så att du kan skjuta luftgeväret flera skott i följd. Då laddas geväret med kolsyrepatroner för luftgevär. Luftgevär skott laddas direkt i magasinet på dessa modeller. Du kan köpa luftgevär ammunition direkt av oss. Det finns även kikarsikte luftgevär och andra sikten som rödpunkt sikte. Till ett luftgevär behövs även en kulfångare luftgevär eller måltavlor. Vi har flera olika skjutmål luftgevär och kulfång. Till PCP luftgevär behövs även en PCP handpump som ofta kallas luftgevär pump. Då kan du själv pumpa upp trycket i geväret.

Alla våra luftgevär är helt lagliga och licensfria att äga och förvara hemma i Sverige.