Språk 
  • flagga
  • flagga
Valuta 
X

Användarnamn


Visa filter
Dölj filter
Varumärke
Borner JT Paintball Swiss Arms UltrAir Wizeguy
Visa alla filter Förminska filter

Här hittar du kolsyrepatron till ditt luftvapen. 


Köp kolsyrepatron 12g till din luftpistol billigt och snabbt hos Wizeguy. Vi har alla kolsyrepatroner som behövs för luftvapen. Köp en kolsyrepatron 12g eller 88g, finns även större förpackningar som är billiga. Vårt 25-pack med kolsyrepatroner är mycket billigt och poulärt. Även 2-packet med 88grams Co2 patroner för luftgevär. Det finns även färdiga paket med smörjpatroner. Det rekommenderas att var 5e kolsyrepatron ska vara en smörjpatron. Så underlättar du underhållet av din kolsyrepistol. Våra kolsyrepatroner passar såklart också till airsoft eller paintball där dom ofta kallas Co2 patroner.

Välkommen till vår butik Wizeguy Actionshop eller köp direkt online!

Köp kolsyrepatron luftvapen

Kolsyrepatron till luftpistolTill luftpistoler är det standard med 12 grams kolsyrepatroner. Dessa köps ofta i 10-pack eller 25-pack och räcker ganska länge. Passar även andra kolsyrepistoler. 

Kolsyrepatron till luftgevärTill luftgevär är också 12 grams kolsyrepatoner vanliga men även lite större 88 grams patroner.  Om du inte vet vilken typ av kolsyrepatron som passar ditt luftgevär kan du kontakta vår kundtjänst. Så hjälper vi dig att hitta rätt. Men enkelt kan man säga att om du gängar in kolsyrepatronen så ärdet en 88 grams kolsyrepatron och om du placerar patronen luftgeväret och sedan punkterar den så är det en 12 grams kolsyrepatron.