Språk 
  • flagga
  • flagga
Valuta 
X

Användarnamn


Visa filter
Dölj filter
Visa alla filter Förminska filter
Välkommen till Wizeguy Actionshop, din butik för luftpistol revolver och andra spännande luftvapen! Vi har ett brett utbud av revolver luftpistoler som är både kraftfulla och eleganta. Bland våra mest populära modeller finns den klassiska Colt Peacemaker luftpistolen och den eleganta Schofield revolvern.OBS det är 18års åldersgräns på alla luftpistol revolver.

Köp Luftpistol revolver

-6%
Crosman Revolver Vigilante 4.5mm
1399 kr 1495 kr
Köp
Info
Dan Wesson 2.5" Gold Co2 4.5mm
Mycket häftig revolver i guldfärg som skjuter 4,5mm rundkulor.
Den är tillverkad ...
2699 kr
Köp
Info
Dan Wesson 715 6" 4.5mm BB Silver
Väldigt häftig Dan Wesson 715 som skjuter 4,5mm rundkulor kulor. Revolvern är helt ...
2199 kr
Köp
Info

Våra luftpistol revolver drivs av kolsyrepatoner och skjuter både diabolos och stålkulor. Vi har också licensfria revolver replikor som är perfekta för samlare eller som prydnadsföremål. Söker du en licensfri revolver till försvar eller träning har vi flera modeller tillgängliga.

Alla våra revolver luftpistoler laddas precis som riktiga revolvrar, genom att du lägger skottet i patronen och placerar den i magasin trumman. Vi erbjuder också ett stort utbud av tillbehör för att du ska kunna skräddarsy din luftpistol revolver precis efter dina önskemål.

Så om du är på jakt efter en luftpistol revolver, oavsett om det är för rekreation, träning eller samling, så har Wizeguy Actionshop det du söker. Vi är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser och med snabb leverans. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller behöver råd om våra produkter.