Språk 
  • flagga
  • flagga
Valuta 
X

Användarnamn


Visa filter
Dölj filter
Endast Fynd
Märke
C.P.E. Mechanix M.F.H Mil-Tec Strikesystems
Färg
grå multicam olive svart
Storlek
L M S XL XXL
Pris
Visa alla filter Förminska filter

Taktiska Handskar: Ett måste på uppdrag och på airsoftbanan

Skydd och Prestanda För Militär, Polis och Airsoft

Välkommen till Wizeguy Actionshop, din butik för högpresterande taktiska handskar som uppfyller kraven hos militär, polis och airsoft entusiaster. Vi erbjuder ett brett sortiment av handskar som är designade för att ge det skydd och den funktionalitet du behöver under de mest krävande situationerna. Låt oss guida dig genom vårt imponerande utbud av taktiska handskar och militärkläder som är oumbärliga för alla som kräver bästa prestanda.

Tunna Taktiska Handskar: Lätt och Mångsidig

Vårt urval av tunna taktiska handskar är perfekt för situationer där smidighet och fingertoppskänsla är avgörande. Dessa handskar ger dig möjlighet att hantera vapen, utrustning och verktyg med precision, och de är ett populärt val bland både militär och polis.

Militär Handskar: Pålitligt och Hållbart

För de som tjänstgör i militären, har vi ett utbud av militär handskar som är konstruerade för att klara av tuffa förhållanden. Dessa handskar är slitstarka, bekväma och utformade för att hålla länge, även i de mest krävande miljöerna.

Mechanix Handskar: Kända för Kvalitet

Vi är stolta över att erbjuda Mechanix handskar i Sverige, ett varumärke som är synonymt med hög kvalitet och prestanda. Deras handskar är välkända för sin överlägsna passform och komfort, och de används av professionella runt om i världen.

Köp taktiska handskar

Mer information om taktiska handskar i vår butik

Vattentäta Handskar: Säkerhet i Alla Väder

För uppdrag i regn eller snö, erbjuder vi ett urval av vattentäta handskar som håller dig torr och bekväm oavsett väderförhållandena. Dessa handskar är perfekta för utomhusevenemang och krävande uppdrag.

Läder Handskar: Klassisk Stil och Hållbarhet

Våra läder handskar kombinerar klassisk stil med pålitlig prestanda. De är idealiska för alla som söker hållbarhet och ett tidlöst utseende.

Fingerlösa Handskar: Ökad Smidighet

För ökad smidighet och rörlighet har vi ett urval av fingerlösa handskar som är utformade för att ge dig maximal kontroll över dina fingrar och händer.

Knivhandskar: Skydd i Striden

Våra knivhandskar är konstruerade för att ge skydd mot skärskador och stickskador. De är oumbärliga för polis och säkerhetspersonal som arbetar i riskfyllda situationer.

Stridshandskar: För Hårda Uppdrag

Våra stridshandskar är byggda för att hantera tuffa uppdrag och krävande stridsförhållanden. De ger dig ökat skydd och komfort när det behövs som mest.

Airsoft Handskar: Perfekta för Airsoft Entusiaster

För airsoft entusiaster erbjuder vi ett utbud av airsoft handskar som är designade för att ge ökad precision och skydd under dina spel.

Skyddshandskar Kniv och Skärskydd: Säkerhet Först

Våra skyddshandskar med knivskydd och skärskydd är oumbärliga för polis och säkerhetspersonal som arbetar med farliga objekt. De ger dig skydd och säkerhet på högsta nivå.

Skyddshandskar Kevlar: Extremt Slitstarka

Våra skyddshandskar med Kevlar är kända för sin extremt höga slitstyrka och används av yrkesverksamma som behöver skydd som klarar av tuffa förhållanden.

Skyddshandskar Sprutor och Polis: Skydd i Farliga Situationer

För polis och de som arbetar med farliga ämnen erbjuder vi skyddshandskar för sprutor och polis som ger dig det skydd du behöver i riskfyllda situationer.

Säkerhetshandskar: Fokusera på Uppgiften, Inte på Risken

Våra säkerhetshandskar är utformade för att du ska kunna fokusera på din uppgift utan att oroa dig för risken för skador. De ger dig det skydd och den komfort du behöver.

Wizeguy Actionshop är din pålitliga källa för högkvalitativa taktiska handskar som uppfyller kraven hos professionella och entusiaster. Oavsett ditt behov eller uppdrag, har vi de handskar du behöver för att ta dig igenom det med komfort och säkerhet. Utforska vårt sortiment och investera i de bästa taktiska handskarna på marknaden idag!

Elevate Your Gear – Wizeguy Actionshop