Språk 
  • flagga
  • flagga
Valuta 
X

Användarnamn


Visa filter
Dölj filter
Pris
Visa alla filter Förminska filter

Välkommen till Wizeguy – din ledande leverantör av airsoft revolver! Vi har högkvalitativa och pålitliga produkter till ett överkomligt pris. Uppgradera din airsoft-upplevelse med en airsoft revolver från Wizeguy. Besök oss idag för att utforska vårt sortiment och hitta det perfekta tillbehöret för din revolver!


OBS 18års åldersgräns på alla airsoftpistoler.

Köp Airsoft revolvrar

Airsoft revolver är en populär variant av airsoftvapen. Dessa vapen är replikor på riktiga revolvrar, med ett roterande magasin som laddas med 6mm kula. Det finns olika typer av airsoft revolver, inklusive revolver airsoft western och airsoft western revolver. Dessa modeller har ofta en estetisk design inspirerad av amerikanska westernfilmer.

En annan typ av airsoft revolver är revolver co2. Dessa vapen drivs av en kolsyrepatron med koldioxid och kan vara mer kraftfulla än andra varianter av airsoft pistoler

Cowboy revolver airsoft är en annan populär typ av airsoft revolver, ofta med en design som liknar vapen från den amerikanska västern. Dessa vapen kan vara roliga att använda i temaspel eller för cosplay-evenemang.

En av de mest ikoniska revolvrarna i amerikansk historia är colt revolvern. Det finns också airsoft colt revolver modeller som är populära bland både samlare och airsoftspelare. Dessa vapen har ofta en autentisk design och är populära val för reenactments eller historiska evenemang.

Oavsett vilken typ av airsoft revolver du väljer, är det viktigt att alltid spela säkert och ansvarsfullt. Använd skyddsutrustning som ansiktsskydd och skyddsglasögon, och följ alltid de regler och riktlinjer som gäller för airsoftspel i din region.