Språk 
  • flagga
  • flagga
Valuta 
X

Användarnamn


Visa filter
Dölj filter
Visa alla filter Förminska filter

Wizeguy Actionshop - Din butik för Paintball Pistoler i Sverige

Välkommen till Wizeguy Actionshop, din bästa resurs för paintball pistoler i Sverige. Vi är experter på paintball och stolta över att erbjuda ett brett utbud av paintball pistoler av högsta kvalitet. Oavsett om du föredrar en paintball revolver, en 50 kaliber paintball pistol eller en T4E paintball pistol, har vi det du behöver för att ta din paintball upplevelse till nya höjder.

Paintball Pistol - för intensiv action och precision

En paintballpistol är ett oumbärligt verktyg för alla seriösa paintballspelare, och hos Wizeguy Actionshop har vi ett imponerande utbud att välja mellan. Oavsett om du letar efter en paintball revolver, en 50 kaliber paintball pistol eller en T4E paintball-pistol, har vi modeller som kombinerar kraft och precision för att leverera den intensiva action du söker.

OBS det är 18års åldersgräns på alla paintballpistoler. Alla beställningar som görs och inte uppfyller detta krav tas automatiskt bort.

Köp paintball pistol

Paintball Revolver - retrostil och pålitlig prestanda

Om du är ute efter en unik och tuff paintball pistol, ska du definitivt ta en titt på vårt sortiment av paintball revolverar. Dessa pistols erbjuder en retrostil med modern stil som imponerar och kommer att sätta dig i centrum för uppmärksamheten på paintball fältet. Med pålitlig prestanda och precision kommer du att dominera spelområdet.

Paintball Pistol 50 cal - kompakt och kraftfull

Våra 50 kaliber paintball pistoler kombinerar kompakthet med imponerande kraft. Dessa pistols erbjuder hög precision och är perfekta för spelare som vill ha en kompakt och lättmanövrerad pistol utan att kompromissa med prestanda. Utforska vårt sortiment av 50 kaliber paintball pistoler och hitta den perfekta modellen för dig.

T4E Paintball Pistol - för autentisk realism

För de som söker en autentisk realism och ännu mer spänning i sina paintball-spel, erbjuder vi T4E paintball-pistoler. Dessa pistols är kända för sin imponerande detaljrikedom och realism, vilket ger en oöverträffad spelupplevelse. Utforska vårt sortiment av T4E paintball-pistoler och ge dina spel en ny dimension.

Paintball Pistol för Självförsvar - trygghet och skydd

Utöver paintball spel är många våra paintball-pistoler utvecklade för att användas till självförsvar. Dessa självförsvars pistoler erbjuder både realism och effektivitet och kan ge dig den trygghet och skydd du behöver i olika situationer. Utforska vårt sortiment av paintball pistoler för självförsvar och välj en modell som passar dina behov.

Paintball Pistol Glock - pålitlig och populär

Glock är ett namn som förknippas med pålitlighet och kvalitet, och våra paintball pistoler från Glock är inget undantag. 

Har ni frågor om paintballpistoler kan ni kontakta vår kundtjänst. Så hjälper vi er att hitta rätt paintball pistol.