Språk 
  • flagga
  • flagga
Valuta 
X

Användarnamn


Visa filter
Dölj filter
Visa alla filter Förminska filter

Gel blaster är ett populärt leksaksvapen som skjuter vattenkulor. En gel ball blaster eller orbeez gun laddas med orbeez vattenpärlor. Sen är man redo att spela. Gel blaster spelas som paintball eller airsoft men är gjort för barn. Det är helt ofarligt att spela gel blaster och gör inte speciellt ont. Så det passar barn från 8 år och är lika roligt för vuxna.

I vår butik kan du köpa Gel Blaster i Sverige. Handla direkt i vår butik eller online. 

Skydd som, Gel Blaster mask eller paintball mask ska alltid användas när man spelar eller skjuter.

Köp Gel Blaster & Orbeez

Mer om Gel Blaster

Gel blaster kallas ibland orbeez eller orbis och alla är samma sak. Det betyder bara att dom skjuter kulor som består till största del av vatten. När orbeez kulor levereras är dom väldigt små vilket gör att dom inte tar mycket plats. Sen lägger du dina orbis bollar eller gel blaster ammo i vatten. Efter ca 4 timmar har du färdiga kulor som är redo att skjutas. Eftersom dom består av nästan bara vatten kan du mer eller mindre spela vart som helst. 

Orbeez gun & Gel Blaster gun i Sverige

I vår butik hittar ni ett bra sortiment av Orbeez gun & Gel Blaster gun. Det finns både gel blaster rifle eller gevär och gel blaster pistol. Orbeez pistol är den mest populära varianten. Det finns flera modeller som tex gel blaster glock och orbis pistol

Skydd till Gel Blaster & Orbeez gun

Även om Gel blaster i sig är ofarligt är det VIKTIGT att skydda ögonen. Vi rekommenderar även att barn använder en orbeez mask som täcker hela ansiktet. Det fungerar också utmärkt med paintball mask

Gel Blaster & Orbeez får inte spelas utan skydd för ögonen!

Orbeez vattenpärlor ammo & kulor till Gel Blaster

Orbeez vattenpärlor används som gel blaster ammo och är orbis kulor som sväller av vatten. Lägg kulorna i vatten i ca 4 timmar så är dom redo att användas. Det gör att orbeez kulor eller gel blaster skott är väldigt enkla att förvara och transportera. Sen är det en fördel att dom består till största del av vatten. Så du kan spela mer eller mindre vart som helst.