Språk 
  • flagga
  • flagga
Valuta 
X

Användarnamn


Visa filter
Dölj filter
Visa alla filter Förminska filter

Välkommen till Wizeguy Actionshop – butiken som har ett stort utbud av airsoft shotguns och hagelgevär! Vi har allt från fjäderdrivna till gasdrivna modeller, så oavsett om du är en erfaren airsoftspelare eller nybörjare så har vi något som passar just dig.

Hos oss hittar du allt från klassiska M870 och SPAS 12 till mer unika modeller som verkligen sticker ut på spelplanen. Vårt sortiment av airsoft shotguns är noga utvalt för att erbjuda högsta kvalitet till bästa pris.

 

OBS 18års åldersgräns på alla airsoftgevär.

Köp Airsoft shotguns

Franchi SAS 12 3-burst
1499 kr
Köp
Info
Franchi SAS 12 Kort 3-burst
1195 kr
Köp
Info
Franchi SAS 12
699 kr
Köp
Info
-20%
Swiss Arms Hagelgevär Metall
1199 kr 1499 kr
Köp
Info
Tokyo Marui M870 Wood Style
Tokyo Marui M870 Wood Style
5499 kr
Köp
Info
Franchi Tactical Pumphagel
445 kr
Tokyo Marui M870 Breacher
Tokyo Marui M870 Breacher
5599 kr
Tokyo Marui M870 tactical
Tokyo Marui M870 tactical
5999 kr

För den som söker en häftig upplevelse rekommenderar vi våra gas- och Co2-drivna airsoft shotguns. Även om dessa modeller kan vara något dyrare än fjäderdrivna alternativ så ger de en mer autentisk känsla och är verkligen häftiga att skjuta med.

Våra airsoft shotguns skjuter normalt en kula per avtryck, men för den som vill ha ännu mer action så har vi även versioner som kan skjuta flera skott per avtryck likt ett riktigt hagelgevär.

Så, oavsett om du söker efter en airsoft shotgun, shotgun airsoft, airsoft gas shotgun, soft air gun shotgun eller ett airsoft hagelgevär så har Wizeguy Actionshop det du behöver. Besök vår butik idag och upptäck vårt fantastiska utbud av airsoft shotguns och tillbehör!