Språk 
  • flagga
  • flagga
Valuta 
Visa filter
Dölj filter
Kaliber
4.5mm Diabolo 4.5mm Rundkulor 5.5mm Diabolo
Tillverkare
Artemis ASG BAIKAL Black Ops Borner Crosman Cybergun FN Hestral Hatsan Kalashnikov Kral Arms Retay Sig Sauer Swiss Arms Umarex Walther
Laddtyp
Co2 Fjäder Gasfjäder PCP
Pris
Längd
Vikt
Anslagsenergi
Utgångshastighet
Visa alla filter Förminska filter
Luftgevär är en riktig klassiker i alla stugor. Det finns ett brett sortiment av luftgevär som passar allt från sportskytte till jakt. Vårt sortiment bygger på helt licensfria gevär som framförallt riktiar sig till pricksytte. Detta kan dock utövas på många sätt. Det mest klassiska är ett enkelt luftgevär med fjäder brytpipa som ofta håller många år och ger mycket nöje. Utrusta gärna med ett kikarsikte för att få lite roligare skytte. Eller köp ett luftgevär med kikarsikte direkt. Sen finns det luftgevär som drivs med Co2 eller tryckluft (PCP) vilket gör att du inte behöver spänna en fjäder. Co2 gevären är ofta replikor på "riktiga" gevär och kan ha funktioner som full auto mm. PCP gevär är kanske mest känt bland sportskyttar och jägare men fungerar också riktigt bra för dig som vill ha ett pricksytte gevär deluxe. I Sverige är 10 Joule maxgränsen för att geväret blir licensfritt så kraftiga luftgevär som är licensfria har en anslagsenergi på 10 joule. 

Fler och fler modeller av Co2 gevär med full auto kommer ut på marknaden just nu. Dessa säljer ofta slut på ganska kort tid.  

OBS det är 18års åldersgräns på alla airsoft/softairgun pistoler. Alla beställningar som görs och inte uppfyller detta krav tas automatiskt bort.

Köp luftgevär

-5%
Artemis CR600W Co2 4.5mm
2179 kr 2295 kr
Köp
Info