Språk 
  • flagga
  • flagga
Valuta 
X

Användarnamn


Visa filter
Dölj filter
Visa alla filter Förminska filter

Magnum kängor


Magnum kängor eller Magnum boots som dom också kallas är kända av Polis, ordningsvakter, väktare, parkeringsvakt och militär över hela världen. Under långtid har dom gjort lättviktskängor för uniformerad yrkespersonal. Magnum har kängor och skor för flera typer av arbetsuppgifter. Så oavsett om du jobbar inomhus eller utomhus finns kängor som passar dig. Kängorna med dragkedja är väldigt populära eftersom dom är lätta att ta på och av.
 

Vår kundtjänst hjälper dig gärna att köpa rätt Magnum kängor & skor!

Magnum kängor - slitstarka och bekväma skor för säkerhetspersonal

Magnum boots är en av de mest pålitliga och bekväma kängorna för polis, ordningsvakter, militär, väktare och parkeringsvakter. Vilket gör Magnum kängor till ett självklart val i din ordningsvakts uniform. Dessa kängor är även populära bland säkerhetspersonalen på flygplatser runt om i världen, inklusive Arlanda.

Magnum kängor är utformade för att vara lätta men samtidigt tåliga, vilket gör dem perfekta för krävande arbetsuppgifter som kräver snabbhet och rörlighet. De är också vattentäta, vilket ger användarna skydd mot väta och fukt.

Dessa kängor finns i olika modeller, inklusive höga och låga varianter, och de är utrustade med teknik som ger extra stöd och skydd för foten och hälen. Det finns också modeller som är speciellt utformade för extrema förhållanden, såsom kallt eller hett klimat, hög höjd och tuff terräng.

Magnum kängor har också en modern och snygg design som gör dem till ett populärt val för dem som vill ha en kombination av prestanda och stil. De är tillgängliga i olika färger och stilar, så det finns en modell som passar alla typer av personligheter och behov.

Om du letar efter en pålitlig och bekväm känga som är speciellt utformad för krävande arbetsuppgifter, är Magnum kängor det perfekta valet. Wizeguy Actionshop erbjuder ett stort utbud av Magnum kängor till ett konkurrenskraftigt pris, så du kan vara säker på att hitta en modell som passar dina behov och budget.

 

Magnum kängor