Språk 
  • flagga
  • flagga
Valuta 
X

Användarnamn


Novritsch SSG10 A1 Airsoft Sniper Gevär 2,8J i gruppen Airsoft / Airsoft Gevär / Airsoft rifle hos Wizeguy Sweden AB (as-nov-gun-00011)
Novritsch SSG10 A1 Airsoft Sniper Gevär 2,8J
Novritsch SSG10 A1 Airsoft Sniper Gevär 2,8J
Novritsch SSG10 A1 Airsoft Sniper Gevär 2,8J
Novritsch SSG10 A1 Airsoft Sniper Gevär 2,8J
Novritsch SSG10 A1 Airsoft Sniper Gevär 2,8J

Novritsch SSG10 A1 Airsoft Sniper Gevär 2,8J

Novritsch airsoft
3995 kr
as-nov-gun-00011
E33
  • Fri frakt över 500 kr
  • 90 DAGARS RETUR
 

Prismatch

Matcha priset här >>
Har du hittat denna produkt billigare? Ge oss chansen att matcha priset!
Produkt: as-nov-gun-00011
Din e-post:
Länk till produkt med lägre pris:
Information
Novritsch är ett vällkänt företag och youtuber som har flera års av erfarenhet inom airsoft och har nu själv släpt sitt egna Vsr 10 baserad sniper gevär, den kommer med 1 magasin samt manual.

Novritsch produkter kan endast köpas i vår fysiska butik. Det går bra att beställa den här på hemsidan men då måste hela beställningen hämtas i butiken. Kontakta oss för mer information. 


I  SSG 10  så har Novritsch inte hållt tillbaka med kvaliten, av tryckar huset är gjort av CnC stål för att klara sig med de starkaste fjädrarna på markanden upp till m220 fjäder, hella avtryckar huset är designad av Bulltrigger har i Europa och är en 90° graders abtryckare.

Cylindern är gjord av CnC fräst Stål för att  kunna hålla de starkase fjädrar och tyngsta pistongerna utan risk av att cylindern kommer spricka.

För att kunna få det besta så har Novritch gjort pistongen av CnC fräst aluminim med Stål endcap som hakar ihop med avtryckaren, i fram på pistongen finns en gummi endcap för bättre luft tätning vilket ökar utgångs hastigheten och minskar variation av styrka av varje skott. 

Spring guiden är ochså gjord av stål i en del utan ballbearings för en öckad hållbarhet.

Hopup huset är gjord av CnC fräsd aluminium och har är designad för att ge jämt tryck på hella hopup gummit, justering av hopupen är simpel och kan göras utan vertyg och klickar i position. Pipan är en 6.01 x 430mm för att ge den bästa precisionen rakt ur lådan, tillsammans med en maple leaf autobot 60° så har du ett sniper gevär som kan skjuta över 50 meter utan problem

Vad gör SSG10 A1 unik?

SSG10 A1 är den simplaste varianten av SSG10 linjen och delar samma interna delar som de andra varianterna. Stocken på A1 är gjord av nylonfiber och har en  gummi Buttplate för  bättre friktion när man axlar geväret, stocken är  ej justerbar  och har 2 punkter för sling och bipod fästning.  i magasin brunnen har de  byggt in en  fjäder som trycker ut magasinet så man kan enkelt bytta magasin även med handskar på.

Anslagsenergi: 2,8 Joule
Drivmedel: Fjäder
Färg / Camo: Svart
Längd: Fast mm
Magasin Kapacitet: 30 st
Material: Metall / Polymer
Modell Gevär: Sniper
Piplängd: 430 mm
Utgångshastighet: 150 m/s
Airsoft - Hop-Up: Justerbar
Blowback: Nej

Tillbehör