Språk 
  • flagga
  • flagga
Valuta 
X

Användarnamn


Beretta M9 A3 Blowback Full Metall Co2 4,5mm i gruppen Luftvapen / Luftpistol / Luftpistol metall hos Wizeguy Sweden AB (ag-uma-gun-0062)
Beretta M9 A3 Blowback Full Metall Co2 4,5mm
Beretta M9 A3 Blowback Full Metall Co2 4,5mm
Beretta M9 A3 Blowback Full Metall Co2 4,5mm

Beretta M9 A3 Blowback Full Metall Co2 4,5mm

Beretta
2899 kr
ag-uma-gun-0062
  • Fri frakt över 500 kr
  • 90 DAGARS RETUR
 
Köp nu

Prismatch

Matcha priset här >>
Har du hittat denna produkt billigare? Ge oss chansen att matcha priset!
Produkt: ag-uma-gun-0062
Din e-post:
Länk till produkt med lägre pris:
Information

Upptäck kraften och precisionen med Beretta M9 A3 Blowback Full Metall Co2 4,5mm – en luftpistol som kombinerar klassisk design med moderna uppgraderingar. Inspirerad av den militäriska versionen M9, erbjuder denna CO2-drivna luftpistol en autentisk skjutupplevelse som ingen annan.

Egenskaper och Fördelar:

  • Autentisk Design: Denna luftpistol är en systematiskt uppgraderad version av den framgångsrika Beretta 92FS, även känd som M9. Med en mantel i full metall och kraftig blowback ger den en realistisk känsla vid varje skott.

  • Modern Teknik: Utrustad med en picatinny-skena för tillbehör och en gängad pipa (M14 x 1, vänstergängad) med låsmutter, erbjuder M9 A3 både stil och funktionalitet. Den omdesignade ramen förbättrar ergonomi och hantering.

  • Hög Kapacitet: Det allt-i-ett-magasinet rymmer upp till 18 rundor av 4,5 mm stålkulor, vilket gör det möjligt för längre skjutserier utan att behöva ladda om ofta.

  • Kraftfull Prestanda: CO2-drivningen ger en imponerande rekyl och konsekvent prestanda, vilket gör denna luftpistol idealisk för både träning och rekreation.

Beretta M9 A3 Blowback Full Metall Co2 4,5mm är det perfekta valet för dig som söker en högkvalitativ luftpistol med både tradition och innovation. Beställ din idag och upplev den exceptionella hanteringen och känslan av denna klassiska modell med moderna uppgraderingar.

Anslagsenergi: 3 Joule
Drivmedel: Co2
Kaliber: 4.5mm Rundkulor
Längd: 226 mm
Magasin Kapacitet: 18 st
Material: Full Metall
Utgångshastighet: 105 m/s
Vikt: 1080 g
Blowback: Ja

Tillbehör