Språk 
  • flagga
  • flagga
Valuta 
X

Användarnamn


Delta Armory AR15 Classic Charlie Svart i gruppen Airsoft / Airsoft Gevär / Eldrivna (AEG) airsoft gevär hos Wizeguy Sweden AB (as-da-gun-0019)
Delta Armory AR15 Classic Charlie Svart
Delta Armory AR15 Classic Charlie Svart
Delta Armory AR15 Classic Charlie Svart
Delta Armory AR15 Classic Charlie Svart

Delta Armory AR15 Classic Charlie Svart

Delta Armory
1899 kr
as-da-gun-0019
  • Fri frakt över 500 kr
  • 90 DAGARS RETUR
 
Köp nu

Prismatch

Matcha priset här >>
Har du hittat denna produkt billigare? Ge oss chansen att matcha priset!
Produkt: as-da-gun-0019
Din e-post:
Länk till produkt med lägre pris:
Information

Den nya generationens AR15 - M4 gevär från Delta Armory är här! Charlie-serien kännetecknas av högkvalitativa interna delar, inklusive en SHS-piston med metalltänder, SHS-delayer, roterande Hop-up-kammare, förstärkt gearbox som kommer att hålla en 120-130 fjäder* under lång tid, 6.03mm precision innerpipa, metallavtryckare av modern A-typ.


RTP Gevär - Ready To Play. Levereras med NiMh batteri & laddare. Bara att ladda batteriet och börja skjuta. 


*Delta Armory har genomfört flera långvariga tester med våra Delta Armory´s fjädrar. Observera att olika märken har olika starka fjädrar även när de har samma nummer,


Geväret har också ett unikt serienummer. Stocken är anpassad för att lättare kunna montera batteriet än andra varumärken i liknande priskategori, att sätta i batterier är mycket bekvämare och du kan även sätta i större batterier.


Vapnet har en övre 22 mm Picatinny RIS-räl för olika tillbehör som ett kikarsikte eller ett rödpunktsikte. Vapnet har ett justerbart sikte i handtaget monterat på en RIS-räl. Yttre pipan är avslutad med ett 14 mm vänstergäng (standard för att montera ljuddämpare). Yttre pipan är tillverkad av metall. Geväret inkluderar Quick Change system för fjädern QRS gen. 2 - byt fjädern utan att demontera vapnet. Geväret har också Quick Motor Change med motorhandtag av typ B5. Vapnets kropp är tillverkad av hållbar ABS-polymer, som är mycket bättre än klassisk plastmaterial. Avtryckare - CNC-modern typ samma som på högkvalitativa airsoftgevär. Mellan kropp och stock hittar du ett sling fäste för båda sidor som du kan använda för att montera din gevärs sling.

Interna delarna är också rikgit bra i detta gevär. Inuti hittar du SHS-piston med metalltänder, CNC-metall cut-off delayer, robusta gears, metall 7mm bearings och så vidare.


Tack vare den goda konfigurationen av delar och en välmonterad enhet är standard-FPS direkt ur lådan ungefär 380 FPS (ca 115m/s) med 0,20g BB.*


Tack vare QRS-systemet kan du byta fjäder på några minuter utan att demontera vapnet 


Vapnet är idealiskt för både nybörjare och erfarna airsoft-spelare.


Paketet inkluderar Geväret, DMAG 120rds Mid-cap magasin (vi rekommenderar att du kompletterar med en snabbladdare), batteri 9,6V/1100 mAh och laddare med auto-stop-funktion och LED-ljus.

Köp till vårt prisvärda LiPo paket med passande batteri & laddare till förmånligt pris i kassan. För ännu bättre effekt i geväret. 


Anslagsenergi: 1,2 Joule
Drivmedel: Elektrisk
Färg / Camo: Svart
Kaliber: 6mm Airsoft
Längd: 800 mm , 890 mm
Magasin Kapacitet: 120 st
Material: Metall / Polymer
Modell Gevär: M4 / M15 / M16
Piplängd: 400 mm
Utgångshastighet: 115 m/s
Vikt: 2550 g
Airsoft - Batterikontakt: Liten Tamyia
Airsoft - Hop-Up: Justerbar
Blowback: Nej

Tillbehör