Språk 
  • flagga
  • flagga
Valuta 
Wolverine MTW Forged SBR 10,3
Wolverine MTW Forged SBR 10,3

Wolverine MTW Forged SBR 10,3" Pipa med 10" rail Inferno Gen 2

Wolverine
10795 kr
as-wol-6021
E4
  • Fri frakt över 500 kr
  • 90 DAGARS RETUR
Antal: 
Kampanj:

Prismatch

Matcha priset här >>
Har du hittat denna produkt billigare? Ge oss chansen att matcha priset!
Produkt: as-wol-6021
Din e-post:
Länk till produkt med lägre pris:
Information
MTW Forged är Wolverines svar på hur en realistisk replika ska vara!

Till skillnad från MTW Billet så har Forged modellen en mer realistisk look på sin kropp med delar som "Forward Assist", "Brass deflector" och "Dust cover". I övrigt så kommer geväret med Wolverines Pheonix Hop Up redan installerad. Resterande delar håller såklart samma höga kvalitet som innan.

Wolverine´s MTW "Modular Training Weapon" är det perfekta HPA geväret direkt ur lådan! Eftersom geväret är byggt från grunden som ett HPA gevär med dom bästa interna delarna på marknaden. Geväret levereras med Inferno Gen2 enhet som är den mest kända HPA enheten just nu. Den sitter monterad i upper reciver direkt mot hop huset vilket gör att den alltid sitter helt rakt mot pipan och behöver inte modifieras för att du ska få en bra träffsäkerhet. 

Detta är mellan versionen SBR med 10,3" tum´s pipa och 10" M-Lok rail system. 

Som namnet avslöjar är detta ett modulärt system där du enkelt kan byta många delar utan att vara tekniskt kunnig. Det finns flera längder på ytterpipor att köpa om du vill ändra längd och Wolverine har egna M-Lok rail system i olika längder men du kan också montera andra eftermarknads system. 

Det sitter en standard AR-15 stocktube med stock på geväret. Denna kan du enkelt byta till MTW WRAITH CO2 Stock eller MTW WRAITH AERO Stock, om du vill ha Co2 eller HPA direkt på geväret så slipper du slangar mm. 

Vad behöver jag för att använda detta gevär? Du behöver ett 7,4v lipo med JST kontakt ovansett vilken kombination du bygger geväret (se nedanför) 
  1. Original Stock; Wolverine Storm regulator med slang + Luftsystem 
  2. MTW WRAITH CO2; 12grams Co2 patroner
  3. MTW WRAITH AERO; 13ci luftsystem 

Geväret är gjort för att likna riktiga AR-15 så mycket som möjligt och har tex sista skott spärr, så när kulorna är slut i magasinet går det inte att skjuta mer och du måste trycka på bolt realase knappen för att skjuta igen. Detta fungerar endast när man använder Wolverine MTW original magasin. 

Geväret är bland annat kompatiblet med följande AEG standrad delar, innerpipa, magasin, hop up gummi, hop up mm
Drivmedel: Luft - HPA
Färg / Camo: Svart
Material: Full Metall
Modell Gevär: M4 / M15 / M16
Piplängd: 280 mm
Airsoft - Blowback: Nej
Airsoft - Hop-Up: Justerbar