Språk 
  • flagga
  • flagga
Valuta 

     För att handla paintball-markörer/airsoft-vapen måste köparen vara fyllda 18år.
Alternativt beställer Målsman i sitt namn.
Observera att vi debiterar 79kr i returfrakt på returer och 49:- för returer utan returlapp (eller ej korrekt ifylld).
och 29:- om du slängt din returfraktsedel.


 

Person nr

Om du beställer ett licensfrittvapen med 18årsgräns eller annan produkt med åldersgräns måste person nr anges. Beställer du endast produkter som inte kräver åldersgräns kan du tex skriva 111111-1111, men skulle beställningen innehålla produkter med 18årsgräns skickas den inte. 


Transportskada

Vid transportskada skall sändningen reklameras direkt till Posten eller DHL. Kontakta sedan oss: info@wizeguy.se

Ej uthämtade paket

De ordrar som har leveranssätt "Hämtas i Butik" och ej hämtas ut inom 30 dagar makuleras och återbetalas.

Paket som ej hämtas ut hos postombud eller servicepoint returneras till oss. Dessa fall omfattas ej av ångerätten. För ej uthämtade paket debiteras 250:- för de kostnader som de orsakat oss att skicka samt mottag paketet.


Ångerrätt och retur

Ångerrätten gäller upp till 90 dagar efter att du hämtat ut din vara och endast för varor som är oanvända i originalförpackning. Använd returfraktsedeln som följde med tillsammans med returfraktsedeln (Har du slängt fraktsedeln debiteras du 29:- i Administrationsavgift). Använda produkter kan inte returneras. Uppstår ett fel se reklamation. Notera att vi har inte "Öppet köp" i butiken. 

För att göra en retur av en produkt, fyll i returformuläret som följde med i din beställning. Har du inte kvar formuläret kan du skriva ut ett nytt här
Klistra på returfraktsedel. (Har du slängt fraktsedeln debiteras du 29:- i Administrationsavgift)


Returfrakten kostar 79kr för retur och 0kr för byte av storlek (vid byte av storlek måste önskad storlek tydligt anges annars hanteras det som en retur).


OBS! Om din ursprungliga beställning skickades fraktfritt tack vare beställningens värde men i och med din retur inte längre gör detta kommer vi ta ut en fraktkostnad för den ursprungliga frakten. Även specifika rabatter mm som uppnåtts genom köp av en viss produkt går tillbaka vid retur av huvudprodukten, du betalar då alltså original pris för dom eventuellt rabatterade produkterna. Där rabatten uppstod för att du köpte produkten som returnerats. 

Återbetalning vid retur 


Vid retur betalar du för varor du valt att behålla, eventuella avgifter för betalningssätt. När varorna är åter hos oss får du pengar åter eller så justeras fakturan.


Om du skickat in dina varor utan lapp eller ej ifylld retursedel så debiterar vi 49:- administrationskostnad.

Om du betalat din order med betalkort så görs återbetalningen direkt på ditt kort.

Om du valt att betala din order via Klarna så justeras beloppet på ursprungsfakturan.

Du får sedan en uppdaterad faktura via e-post. Om fakturan riskerar att förfalla innan returen nått oss så kan du själv gå in och förlänga förfallodatumet på fakturan.

Gå in på Klarna och fyll i den e-postadress du använde vid köpet.


Vid övriga frågor om Klarna konto eller Klarna faktura, vänligen kontakat Klarnas kundservice: 08-120 120 00


Reklamation och garantier

Räknas från det datum du hämtat ut varan och är:
 3 års reklamationsrätt (även kallat garanti av många). Garantin täcker fabrikationsfel och inte Slitage, vissa produkter har även utökad garanti under begränsad tid. Vi följer konsumentköplagens regler och om inget annat anges från tillverkaren så är det konsumentköplagen som gäller. 

Vid reklamation fyll i returformuläret du fick med i din order, har du inte detta dokument kvar kan du skriva ut ett nytt här.
Klistra på returfraktlapp. (Har du slängt fraktsedeln debiteras du 29:- i Administrationsavgift)Om produkten som returneras inte har något fel som täcks utav garantin så debiterar vi fraktkostnader och andminstationskostnader för din produkt.

Om du skickar in en produkt utan rätt dokumentation och reklamationen godkänns, så krediteras produkten efter administrationsavgiften dragits.


Personuppgifter

I samband med din beställning och/eller kontoregistrering godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du kan förvänta dig av oss. All personuppgiftsbehandling sker i enlighet med dataskyddsförordningen och GDPR.

Informationen du lämnar om dig själv används av Wizeguy Sweden AB och våra samarbetspartners för betalning och leverans. Vi garanterar att inga uppgifter om dig kommer att säljas eller föras vidare till tredje part. Läs mer om hur vi behandlar dina personuppgifter i vår integritetspolicy

Vi förbehåller oss rätten att annullera ordrar som innehåller felaktiga personuppgifter eller där vi eller våra partners misstänker bedrägeri för att skydda er som kund.